Menu
Nederlands
 • Contact

  Bekijk onze contactgegevens en bezoek adres

  Route en adres

 • Spoedgevallen

  Heeft u een spoedgeval? Neem contact op via het spoednummer:

  020 - 7512717

 • Nieuwe patiënt

  Meldt u direct aan als nieuwe patiënt via ons online inschrijfformulier

  Inschrijven

Nieuws

16-11-2021

Vervroegde sluitingstijden gelden niet voor de mondzorg

De vervroegde, verplichte sluitingstijden die momenteel als gevolg van de coronapandemie voor sommige branches en bedrijfstakken gelden, gelden niet voor instellingen waar zorg verleend wordt, en daarmee ook niet voor de mondzorg. Tandartspraktijken die 's avonds patiënten ontvangen kunnen dat dus blijven doen.

14-12-2020

Tandartsen blijven open tijdens 'harde lockdown'

Medische contactberoepen, zoals in de mondzorg, kunnen de komende weken tijdens de komende 'harde lockdown' hun zorg blijven leveren en hoeven niet te sluiten. Dat meldde het NOS Journaal vanmiddag. Minister-president Rutte spreekt vanavond om 19.00 uur het land toe over nieuwe, ingrijpende maatregelen om de coronapandemie onder controle te krijgen. Daartoe behoort dus in elk geval niet de sluiting van tandartspraktijken. 

 

01-08-2020

Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Voor kinderen (tot 18 jaar) wordt de toeslag door alle zorgverzekeraars vergoed. Als u aanvullend verzekerd bent voor mondzorg, is het afhankelijk van het beleid van uw zorgverzekeraar of de toeslag wordt vergoed. U kunt hierover contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Als u geen verzekering heeft, moet u de toeslag zelf betalen. 

Bij vragen kunt u ons altijd mailen of telefonisch contact met ons opnemen.

Wij vertrouwen u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Team TadH

16-03-2020

Vanuit Tandartsen aan de Herengracht streven wij ernaar om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid omtrent de verspreiding van het Coronavirus te nemen. Wij hebben daarom conform het advies van de KNMT, ANT en NVvO besloten om onze praktijk tijdelijk te sluiten voor reguliere tandheelkunde. Afspraken gepland van 16 maart tot en met 4 april zijn geannuleerd. De afspraken vanaf 6 april blijven vooralsnog staan, mocht hier verandering in komen dan zullen wij u hiervan berichten.

Voor spoedgevallen blijven wij open.

Bij vragen kunt u ons altijd mailen of telefonisch contact met ons opnemen.

Wij vertrouwen u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Team Tandartsen aan de Herengracht

 

01-01-2020

Per 1 januari 2020 zijn de tandarts tarieven weer gewijzigd. 
Wilt u weten wat de nieuwe tarieven zijn? Klik dan hier