Menu
Nederlands
 • Contact

  Bekijk onze contactgegevens en bezoek adres

  Route en adres

 • Spoedgevallen

  Heeft u een spoedgeval? Neem contact op via het spoednummer:

  020 - 7512717

 • Nieuwe patiënt

  Meldt u direct aan als nieuwe patiënt via ons online inschrijfformulier

  Inschrijven

Orthodontie

Invisalign is een onzichtbare beugel die orthodontisten en tandartsen gebruiken als hulpmiddel om je tanden en kiezen te verplaatsen naar de beste plek in de kaak zodat je weer optimaal van je gebit gebruik kunt maken. Voordelen van Invisalign zijn ondaer andere dat de bitjes uitneembaar en comfortabel zijn. De behandeling is in tegenstelling tot "ouderwetse" orthodontie pijnloos en snel. Je hebt geen problemen met het eten en doordat de beugel transparant is ondervindt je geen hinder in het dagelijks leven. Dit maakt je leven een stuk makkelijker. Met deze "beugel voor volwassenen" werk jij in een korte periode aan rechte tanden zonder dat iemand het ziet! 

Invisalign Beugel

Invisalign in het kort

Invisalign is het merk van de onzichtbare/ doorzichtige beugel, die gemaakt is van dunnen plastic hoesjes die je over je tanden en kiezen schuift. Elke week doe je een nieuwe setje hoesjes in zodat je tanden verplaatst worden naar de ideale plek in de kaak. Met deze beugel zijn er al meer dan 3 miljoen behandelingen succesvol uitgevoerd en word sinds 1998 door tandartsen en orthodontisten gebruikt als orthodontisch hulpmiddel.

De behandeling 

De behandeling verloopt in 3 simpele stappen: 
Stap 1 een Intake om een behandelplan op te stellen.
Stap 2 Afdrukken en foto's worden genomen van je tanden waarna er en 3D simulatie van de behandeling wordt gemaakt, dit is uniek en niet mogelijk als je een slotjesbeugel neemt. 
Stap 3 de daadwerkelijke plaatsing van de "onzichtbare beugel". Vervolgens kom je om de 2 á 3 maanden voor een controle en als je klaar bent met de laatste set hoesjes kom je voor de eindcontrole. 

Meer informatie?

Maak dan een intake afspraak bij onze tandarts Iris Wernert.