Menu
Nederlands
 • Contact

  Bekijk onze contactgegevens en bezoek adres

  Route en adres

 • Spoedgevallen

  Heeft u een spoedgeval? Neem contact op via het spoednummer:

  020 - 7512717

 • Nieuwe patiënt

  Meldt u direct aan als nieuwe patiënt via ons online inschrijfformulier

  Inschrijven

Mondhygiëniste

Op zoek naar een mondhygiëniste in Amsterdam? Iemand die alle tijd aan de gezondheid van uw gebit besteed? Iemand die secuur en ervaren te werk gaat?
Heeft u een vieze smaak in uw mond of ruikt u onprettig uit uw mond? De mondhygiënisten van TadH hebben de juiste mondhygiënist in huis. Iemand met veel ervaring en zeer bedreven

Wat doet een mondhygiëniste?

Voorkomen is belangrijker dan genezen. Dat is in het kort het motto van onze mondhygiëniste. Daartoe helpt zij u bij het schoonhouden van uw gebit. Waar nodig, verwijdert zij tandsteen, plak en aanslag. Ook kan zij samen met u een verzorgingsplan opstellen. Hiermee verzekert u zichzelf van een schoon en gezond gebit. 

Het valt of staat met een goede mondhygiëne.

Andere specialismen

Als u een tandarts in Amsterdam zoekt, bent u bij ons aan het goede adres. Wij nemen nieuwe patiënten aan en bekijken met u uw wensen. Blijkt cosmetische tandheelkunde nodig te zijn, dan kunnen wij dit bieden. Ook voor implantaten kunt u bij ons terecht.

Waarom kiezen voor TadH?

 •     Professionele, vriendelijke mondhygiëniste
 •     Aandacht voor uw wensen
 •     Preventieve en pro-actieve zorg

Wij zullen röntgenfoto’s van uw gebit maken en u duidelijke uitleg over de mogelijkheden geven. U kunt u inschrijven via het inschrijvingsformulier. Eerst bellen kan uiteraard ook op ons telefoonnummer 020-7512717.